Cafetaria Wagemakers is méér dan een cafetaria!

Cafetaria Wagemakers is al geruime tijd een begrip in Rijen. Sinds 1991 bestaat de cafetaria en wij zijn nog altijd gevestigd in de Pastoor Gillisstraat in Rijen. In de loop der jaren is er veel gebeurd. Zo is het niet bij een cafetaria gebleven. Cafetaria Wagemakers is inmiddels een veelzijdige horeca-onderneming. Wij hebben natuurlijk nog steeds een goede cafetaria mét gratis bezorgservice, maar ook hebben we een gezellig café, een biljartruimte, kunt u onze zaal afhuren voor feesten en partijen en kunt u bij ons terecht om gezellig te tafelen.

Cafetaria

Ons cafetaria staat bekend om haar verse frites. Wij leveren de lekkerste verse frites, gesneden uit de beste aardappelen. Daarnaast blijven wij ons assortiment uitbreiden met de nieuwste en lekkerste snacks. Dat tegen een betaalbare prijs!

Verse Frites in Rijen 
Al meer dan 20 jaar verkoopt Cafetaria Wagemakers met trots de lekkerste verse frites in Rijen. Wij verkopen geen frites uit dozen, maar frites vers gesneden uit de allerbeste aardappelen. Door de kwalitatief goede aardappelen zijn onze frites gewoon een stuk lekkerder dan bij andere cafetaria’s. Ervaar het zelf en kom onze verse frites proberen aan de Pastoor Gillisstraat in Rijen!

Woensdag Belgische Frites-dag
Iedere woensdag is het Belgische Frites-dag. Een kleine portie frites voor maar €0,85 en een grote portie frites voor maar €1,25 en jawel, in een puntzak!

Ruim assortiment
Wij bieden een ruim assortiment met de meest uiteenlopende snacks. Naast de standaard snacks zoals frikandellen, kroketten, kipcorns en kaassouflesses, hebben wij ook unieke snacks die net even wat anders zijn. Zo hebben wij onze eigen P.G. (Pastoor Gillisstraat) stick, een super mini stick en meer dan 6 verschillende soorten kroketten. Natuurlijk hebben wij ook verschillende vegetarische snacks zoals bijvoorbeeld een groentekroket of bonita. Kijk voor al onze snacks op de prijslijst en kom ze proeven in onze cafetaria!

Bezorging

  • Cafetaria Wagemakers is de enige cafetaria in Rijen met een bezorgservice! Wij bezorgen uw bestelling gratis binnen en rondom Rijen vanaf een bestelbedrag van €14,50. U hoeft dus niet meer de deur uit om te genieten van de lekkerste frites van Rijen!
  • Geef uw bestelling telefonisch door via 0161-220139. U kunt online onze prijslijst bekijken om een keus te maken uit ons ruime assortiment.
  • Woont u niet in Rijen maar wilt u wel graag dat wij bij u bezorgen? Neem dan even telefonisch contact op voor de mogelijkheden!

Bezorging aan bedrijven

Cafetaria Wagemakers heeft een bezorgservice. Die bezorgservice is er natuurlijk ook voor uw bedrijf. Wilt u (regelmatig) eten bestellen en bij uw bedrijf laten bezorgen? Werkt u met verschillende diensten en moet op meerdere momenten op een dag onze bezorgservice langskomen? Overwerken of gewoon lekkere frites, een maaltijd of vers belegd broodje tijdens de lunchpauze? Dat is allemaal mogelijk! Laat tijdig weten wat uw wensen zijn, dan zullen wij onze heerlijke frites en maaltijden bij uw bedrijf bezorgen.